Yeni Google Şaka Reklamı, Cryptocurrency'ın Para Olarak Geçerliliğini Sorgular


Google , Google Asistan aracından yeni bir özellik için tanıtım videosu sırasında geçerliliğini savunan 9 Ekim Salı günü, kripto para birimi tartışmasına girdi .
Çağrı Ekranı arayan kimliği işlevinin nasıl çalıştığını gösterirken, iki Google sunucusu , bir spoof argümanı içinde cryptocurrency hakkında kısa bir tartışmaya giriyor .
Çağrı Ekranı, gelen bir aramanın kimliğini “elektrik şirketi” nden ve arama yapmanın amacı - Çağrı Ekranı'nın diğer özelliği - bir sunum yapan kişinin “faturalarının süper yüksek” olduğunu gösterir.
Sunucu “Cryptocurrency madenciliğinin çok fazla enerji harcadığını ” öne sürüyor:
“Cryptocurrency? Bu para gerçek değil. ”


Google, Arama Ekranı girişinde bir kripto para birimi özelliğini neden belirsiz bıraktıysa da, Google’ın sektöre yönelik resmi bir duruşunu özetliyor.
Cointelegraph bildirdiği gibi, şirket geçtiğimiz günlerde U döndü o vardı cryptocurrency işletmeler tarafından reklam onların tamamen yasaklanması üzerine başlatılan Haziran ayında.
Bu aydan itibaren şirket, politikasının “ Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya'da reklam vermek için düzenlenmiş kripto para değişimi yapmasına izin vermek” olarak değişeceğini doğruladı .
Kaynaklar, kalp değişiminin ardındaki itici gücü açıklamak için kayda geçmezken, Call Screen skeci, Google'ın duruşunun tek taraflı olmaktan uzak olduğuna dair bir ipucu daha sunuyor.
Kripto madenciliğiyle meşgul olan sunumcu, “sizin için haberim var” diye devam etti.
“Yalan mı yaşayacaksın?”



Previous
Next Post »