Asus Zenfone 4 Max 32 GB Akıllı Telefon 1499,00 TL


120° Geniş görüş açılı 13MP çift arka kamera ‧ 5000mAh Batarya
ASUS ZenFone 4 Max, yaşamın tüm maceralarında sizinle beraber mesafe kat edecek ve size eşlik edecek şekilde tasarlanmış bir akıllı telefondur. Gelişmiş güç yönetimi ve 13MP çift kameralı yüksek kapasiteli 5000mAh bataryası, etkin yaşam tarzınızı takip eder ve olağanüstü anları yakalamaya her daim hazırdır.

Çift Arka Kamera
Daha büyük bir dünyaya adım atın
ZenFone 4 Max, mobil fotoğrafçılığınızı yeni boyutlara taşımak için tasarlanmış gelişmiş bir çift kamera sistemine haizdir. 13MP ana kamerasında daha net fotoğraflar çekmek için geniş F2.0 diyafram lensi bulunur. 120° geniş açı kamerası, daha çok manzaraya ve çarpıcı görünüm çekimlerine, daha iyi grup fotoğraflarına ve kapalı alanlarda daha rahat bir fotoğrafçılık deneyimine sahip olmanızı sağlar.

Geniş Görüş Açısına haiz Kamera
Aynı kareye daha çok görünüm ve arkadaş sığdırın
120° geniş açılı kamerası, standart geleneksel akıllı telefon kameralarına göre %200 daha geniş bir görüntü sunar; bu sayede, daha iyi bir fotoğraf ve video deneyimi için aynı kareye daha fazla manzara ve kişi sığdırabilirsiniz. İç mekanlarda, özellikle de herkesi ve her şeyi aynı fotoğrafa karesine sığdırmak için birkaç adım geriye gitmenin işe yaramayacağı kapalı alanlarda fotoğraf çekerken, geniş açılı görüntü, arzu ettiğiniz kareyi kolayca yakalamanızı sağlar. Geniş açılı objektifin benzeri olmayan perspektifi, daha dramatik sahneler ve çarpıcı, geniş manzara çekimleri yakalamak için herhangi bir ortamda alan duygusunu büyütmenize müsaade eden, biçimsel efekti için de kullanılabilir.





PixelMaster Kamera
Dünyayı her detaysıyla yakalayın
ZenFone 4 Max, sıfır çekim gecikmeli, güzel, yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmek için 13MP PixelMaster arka kamera ile beraber gelir. 8MP ön kamera görkemli, net selfieler çekmenizi ve adeta kristal berraklığında görüntülü aramaların keyfini çıkarmanızı sağlar.

0.03s İsabetli faz algılamalı oto-odaklama
ZenFone 4 Max' in kamerası, DSLR kameralarında bulunanlara benzer gelişmiş bir faz idraklamalı otomatik odaklama sistemi ile yalnızca 0,03 saniyede net bir halde odaklanarak zorlu ortamlarda hareketli nesneleri çekerken bile daha net, odaklanmış fotoğraflar elde etmenize destek verir.

Sabit ve sarsıntısız videolar
Elektronik bir görüntü sabitleyici (EIS), videolarınızın en iyi şekilde görünmesini sağlamak için titreklik, titreşim ve diğer istenmeyen hareketleri ortadan kaldırır.



8 farklı kamera modu ile kendinizi özgürce ifade edin
ZenFone 4 Max' da bulunan PixelMaster kamera, kıymetli tüm anlamış olurı yakalamanıza yardımcı olmak amacıyla oldukca güçlü 8 fotoğraf özelliğini barındırır. Otomatik mod, endüstri lideri yüksek dinamik aralıklı görüntüleme (HDR) ve kamera dinamik aralığını dört kat arttıran (4x) düşük ışık teknolojisi ile bütünleşir ve detaylı gölgeler ve vurgulamalar ile eşit derecede ışığa maruz kalmış gündüz fotoğrafları için parlaklığı %400'e kadar artırır. Süper Çözünürlük, aynı anda birden fazla çekim elde etmenizi sağlar ve bunları tek, şaşırtıcı derecede ayrıntılı olan 52MP'lik bir fotoğraf içerisinde birleştirir. GIF Animasyonu, video çekimlerine keyifli bir tat katar ve Selfie Panorama modu çarpıcı 270° manzara karelerini yakalamanızı sağlar.

Ön Kamera
görkemli selfie çekimleri yapın
ZenFone 4 Max, çarpıcı selfie çekimleri elde etmeniz için olağanüstü bir 8MP ön kamera ile bir Softlight LED flaşı ve canlı güzelleştirme özelliklerini bir araya getirir. Softlight LED flaşı mükemmel destek ışık miktarı sağlayarak, selfie çekimlerinize doğru ten renkleri ve ışıltılı görünüm ile daha net bir benlik kazandırır. Güzelleştirme modu, selfie çekimleriniz üzerinde anında rötuşlar yapar, lekeleri giderir, yüz özelliklerini dengeler ve kusursuz bir görünüm oluşturmak amacıyla beklediğinizden daha fazlasını yapar.

Güzelleştirme Modu
Daha güzel, daha keyifli, daha çok siz
keyifli ve sezgisel Güzellik modu, sayısız geliştirme efektleri uygulamanızı sağlayarak selfie çekimlerinizi daha da gosterişli hale getirir. İçerisinden seçim yapılabilecek on seviyeli güzelleştirme modu ile kırışıklıkları düzeltebilir, lekeleri giderebilir, cilt tonunu ayarlayabilir ve yüz hatlarınızı anında değiştirebilirsiniz. İster fotoğraf çekiyor olun, video yada canlı yayın gerçekleştirin, ZenFone 4 Max, kamera için en mükemmel görünümünüzü yaratmanızı sağlar.

ASUS PowerMaster™
Daha akıllı telefon bataryası
ZenFone 4 Max, batarya ömrünü uzatmak, güvenlik ve uzun vadeli performans sağlamak, ters şarj yeteneği ve daha fazlasını sağlamak için uyumlu akıllı güç yönetimi teknolojileri paketine haizdir. Çift batarya ömrü özelliğini aktif hale getirerek, 25° C'lik bir ortamda cihazınızın tamamen şarj edebilir (%100'e kadar) ve şarjını tamamen tüketebilir (%0'a kadar), bunu en çok 500 defaya kadar gerçekleştirebilir ve tüm bunlarla beraber batarya kapasitesindeki kayıpları yarısı kadar azaltmanıza yardımcı olur.
* “Pil ömrünü iki katına çıkarma” özelliğinin etkinliği kullanıma bağlı olarak değişiklik izah edebilir.

Pil
Yüksek kapasite, 5000mAh batarya
ZenFone 4 Max'in şık dış kaplamasının altında, maksimum performansı en düşük alana sığdıracak şekilde özel olarak hazırlanmış 5000mAh'lik büyük bir enerji kapasitesi bulunur. Elinizin altındaki tüm bu güçle, daha fazla çevrimiçi işlem yapabilir, daha uzun video gösterimı yapabilir ve uğraşmadan ve endişelenmeden istediğiniz kadar konuşabilirsiniz.
* Bekleme süreleri akım ölçer ile tipik pil kapasitesine haiz piller baz alınarak gerçekleştirilmiştir. Neticelar farklı test koşullarına bakılırsa değişim izah edebilir.





Güçlü kalın
Uzun devam eden güç
ZenFone 4 Max, yüksek kapasiteli 5000mAh bataryası ile 10W (5V / 2A)'lık hızlı şarj imkanı sunar. Donanımla birlikte gelen adaptörün takılı olup olmadığını otomatik olarak tanır ve 4 saat içinde ZenFone 4 Max' i tamamen şarj eden veya yalnızca 15 dakika şarj ile 3 saat mevzuşma süresi sağlayabilen hızlı şarj işlemi gerçekleştirir; aynı zamanda bataryanın aşırı yüklenmesini önler. Ayrıca daha uzun batarya ömrüne ihtiyaç duyduğunuz anlarda, Süper tutum modu sizin için her zaman orada olacaktır. Bu modu etkinleştirildiğinde ZenFone 4 Max, yüzde 10'luk bir şarjla 91 saate kadar kullanım süresi sağlar.
* Aşırı şarjdan kaynaklanabilecek zararları engellemek için sertifikalandırılmamış 3. Parti adaptörleri kullanmayınız. Belirtilen güç değeri ve şarj süreleri yalnızca ürün ile beraber sağlanan 10W (5V/2A) orijinal şarj adaptörü ile gerçekleştirilebilir.

Emniyet12 Önde gelen güvenlik teknolojisi
ASUS PowerMaster ™, batarya ömrünü uzatmak, güvenlik ve uzun vadeli performans sağlamak, ters şarj kabiliyeti sağlamak ve beklenenden daha fazlasını gerçekleştirmek için donanım ile ahenk çalışan akıllı güç yönetimi teknolojileri paketidir. Sıcaklık denetimi ve aşırı gerilim koruması da dahil olmak üzere 12 Güvenlik denetim noktası otomatik bakım ayarları ile birlikte ZenFone 4 Max'in bataryasını diğer akıllı telefonlara nazaran averaj 2 katı ömür sağlamak amacıyla optimum düzeyde çalışır durumda meblağ.

Tersine Şarj Özelliği
Her yere götürebileceğiniz power bank'iniz
Yüksek kapasiteli 5000mAh bataryası ile ZenFone 4 Max, diğer mobil cihazları şarj etmek için bile kullanılabilir. Aletinızı, onunla beraber verilen USB On-The-Go (OTG) kablosuyla ZenFone 4 Max' e bağlayın ve her yerde şarj etme kolaylığından yararlanın.

TasarımSeçkin metal gövde tasavvurZenFone 4 Max, her detayda birinci sınıf metal beden tasarımı ile üretilmiştir ve Deepsea Black (Derin Deniz Mavisi), Sunlight Gold (Güneş Işığı Sarısı), Rose Pink (Gül Pembesi) olmak üzere üç görkemli renk yelpazesi ile beğeninize sunulmuştur.



Performans
Hızlı, çok çekirdekli performans
ZenFone 4 Max fazlaca güçlü Qualcomm Snapdragon bir işlemciye haizdir. Üstün performansı ve eşsiz güç verimliliği ile şaşırtıcı hızlarda net fotoğraflar çekeceksiniz. Parmak izi sensörü, telefonunuzu tutma biçiminiz için muhteşem şekilde konumlandırılmıştır. Bu sensör ile ZenFone 4 Max göz açıp kapatıncaya kadar açılmış olur ve bununla beraber size çok daha fazlasını sunmaktan geri kalmaz.

Üç Yuvalı S
Mikro SD Kart yuvası eklentiliçift SIM kart desteği
ZenFone 4 Max, 150Mbps'e kadar hızları destekleyen iki adet SIM kart yuvası ve 256GB'a kadar depolama kapasitesinı genişleten ilave bir mikroSD yuvası ile beraber gelir. Kullanışlı üçlü yuvalı taşıyıcı, hem SIM kart hem de bir microSD kartlarınızı kolay bir adım ile kurmanıza olanak tanır.

Yeni ZenUI Kullanıcı Arayüzü ile Android 7 İşletim Sistemi
Daha akıllı ve düzgün kullanıcı arabirimi
ZenFone'un mükemmel kullanıcı ara yüzünün son olarak sürümü, tüm görevleri kusursuzca yerine getirmenize ve bilgilere daha hızlı bir şekilde ulaşmanıza, üretkenliğinizi geliştirmenize ve tek kelimeyle telefonunuzu kullanarak fazlaca keyifli dakikalar geçirmenize yardımcı olmak için daha sezgisel bir tecrübe sunmak amacıyla tasarlandı.
Previous
Next Post »