Bayanları Etkilemenin 8 Altın Kuralı

Ilk olarak dikkat etmeniz gereken şey; nefesinizin taze olması, parfümünüzün güzel kokması..

1. Kural
Yaşamını, tutkularını anlatmasını ve kendinden bahsetmesini isteyin. Söylediklarını ilgiyle kulak verin. Her hanım uzun zaman kendisiyle ilgili söylediklarını dinleyen bir hanım ister. Zaman zaman anlatacağınız heyecanlı hikayelerinizle onu kendinize bağlayın.


2. Kural
Muntazam giyin. Sadece kadınların iyi giyinmesi gerektiği söylentisine aldırmayın. Kadınlar aksesuarı sever ve erkekler de onlar için bir aksesuardır. Diğer hanımefendiler size bakarak onun seçimini hükümlarlar. Temiz, güzel kokan, iyi giyinmiş bir erkekle beraber olmak onlar için reel bir ödüldür.

3. Kural
Göz teması kurun. çok fazla gözlerine bakın ve arkadaşça gülümseyin. şehvetli bakmayın.

4. Kural
Centilmen olun. Kibarlığın öldüğü bir söylenti değil mi? Kapıları kendisine açan, ayak üstü önce ona yer veren her erkeği bütün hanımefendiler sever.

5. Kural
Dans etmeyi öğrenin. Hanımefendilerı en fazlaca etkileyen şeylerden biridir. Tamamı çevreınızda toplanır.

6. Kural
Itici olmayan bir halde gülünç olun. Komiklik sanatınızı geliştirin.

7. Kural
Kompliman yapın. Onun saatini, ayakkabısını yada dikkatinizi çeken herhangi bir eşyasını farkettiğinizi yayınlayan sözler söyleyin. Bayanlar evden çıkmadan önce elbiselerini 6 kere değiştirir. En meydana getirilen seçim karşımızdakine hoş görünmek içindir. Ona giydiklerini beğendiğinizi gösterin.

8. Kural
Bayanlar için bir erkeği etkilemek, etkilenmesi kadar zor değildir. şayet ona söylediğiniz gibi harbiden ondan hoşlanıyorsanız efsunk bir şey yapmanıza gerek yok. Sadece onu düşündüğünüzü bilmesine izin verin.

öneri ve uyarılar

Ona veya başka bir kadına dik dik bakmayın.
çevresinde dolaşmayın. Elinizin altında tutma tekniği çok can sıkandır. Zaman zaman takip ettiğinizi belirten bakışlar daha çekicidir.
Previous
Next Post »